24Kitchen is ontstaan uit verschillende TV-formats over voeding en koken. Youwe heeft een compleet online platform ontwikkeld om deze formats te ondersteunen en centraal te beheren. De agile werkwijze resulteerde in een effectieve samenwerking tussen Youwe en 24Kitchen.

Over 24Kitchen

24Kitchen is dé foodzender van Nederland. Verschillende TV-formats met verschillende chefs en keukens. Vierentwintig uur per dag. Kijkers bewust maken dat gezond eten voor iedereen mogelijk is. Dát is het doel. Topchefs laten de kijker zien dat gezond eten niet alleen verstandig is, maar vooral ook lekker. Men inspireert en motiveert Nederland om van fastfood naar good food te gaan!

24 Kitchen

MEER WETEN OVER DRUPAL?

Snelle publicaties van content

24Kitchen is ontstaan uit verschillende TV-formats over voeding en koken. Elk met een eigen identiteit. Youwe heeft een compleet online platform ontwikkeld om deze formats te ondersteunen en centraal te beheren. Het gebruiksvriendelijke CMS brengt de doelgroep, bekende chefs en producenten van voedsel samen.

Het online platform moest in 3 maanden worden opgeleverd. En snel content kunnen publiceren, tegen lage kosten. De agile werkwijze resulteerde in een effectieve samenwerking. In korte tijd werden meerdere functionaliteiten ontwikkeld en opgeleverd. De verschillende formats hebben hun eigen identiteit behouden en vormden de basis voor het verder uitbouwen van het platform.

24 Kitchen
24 Kitchen

Drupal: alle sites beheerd in één systeem

Het Drupal CMS platform zorgt ervoor dat alle sites in één systeem beheerd kunnen worden. Dit bespaart kosten en verlegt de focus naar het creëren van inspirerende content. De agile projectaanpak vereiste actieve betrokkenheid van de redacteuren van 24Kitchen. Zo leerden zij gaandeweg met het platform om te gaan waardoor trainingen overbodig werden. De redactie kan nu eenvoudig zelf content beheren en delen.

“NIET NORMAAL… WE HEBBEN DE PRIJS VOOR BESTE WEBSITE VAN HET JAAR GEWONNEN!” 

Website van het jaar 2015

  • Slimme zoekmachine voor het zoeken van recepten
  • HD kwaliteit video streaming
  • Subsites met eigen vormgeving
  • Live programma-gids
  • Interactie met de doelgroep
  • Interactie met de andere 24Kitchen bronnen, zoals Apps, Magazine en Nieuwsbrief
24 Kitchen

Er was maar één partij in Nederland, die een project van deze omvang in dit tijdsbestek kon ontwikkelen en dat was Youwe!”

– 24Kitchen

Nestle - customer journey en online campagne
Auping drupal en online marketing - Youwe
PostNL