Drupal specialist

Drupal is één van de meest populaire en krachtige Content Management Systemen (CMS) van dit moment. Drupal is een open source CMS waarop je een groot aantal aan data kunt publiceren, beheren en organiseren. Het systeem is open source, wat betekent dat je het gratis mag gebruiken, maar ook dat iedereen bij kan dragen om het nog beter te maken. Drupal heeft een actieve community van meer dan 630.000 geregistreerde developers.. wow

Gebruik het voor het ontwikkelen van persoonlijke blogs tot enterprise applicaties. Door de duizenden beschikbare modules en designs, is het mogelijk om elk denkbare website of applicatie te ontwikkelen! Of maak gebruik van één van de vele distributies, dit zijn kant en klaar ingerichte installaties die je zo kunt gebruiken.

Het succes van Drupal CMS ten op zichte van andere content management systemen komt voort uit een aantal factoren. Wil jij weten wat deze factoren zijn? Contact onze experts! Youwe is dé Drupal specialist met het hoofdkantoor in Rotterdam, met zes vestigingen binnen Europa, meer dan 17 jaar ervaring en 120 specialisten!

 

Vraag hier je demo aan bij één van onze Drupal Specialisten.

Drupal Haarlemmermeer

De voordelen

– Ongekende flexibiliteit
– Veilig en betrouwbaar
– Verbluffend eenvoudig
– Content types
– Blokken en views
– Multisite installatie

DE VOORDELEN VAN DRUPAL

Ongekende flexibiliteit

Met dit CMS heb je een ongekend flexibel systeem tot je beschikking. Van eenvoudige blogs, communities met duizenden bezoekers per dag tot ‘mission critical’ applicaties en corporate websites. Duizenden beschikbare modules maken het mogelijk om jouw website snel en eenvoudig uit te breiden.

Veilig en betrouwbaar

Open source, is dat wel veilig? Ja, het is een veilig systeem! De Nederlandse overheid en het Amerikaanse Witte huis maken hier bijvoorbeeld ook gebruik van. Met regelmaat verschijnen er updates die het systeem beschermen tegen de laatste risico’s. Natuurlijk zijn er wel zaken waar je op moet letten.

Verbluffend eenvoudig

Je moet het even door krijgen, maar uiteindelijk is het verbluffend eenvoudig. Het werkt met rollen en elke rol wordt voorzien van een uitgebalanceerde set aan tools. Op deze manier wordt het maken van fouten tegen gegaan en blijft het voor iedereen overzichtelijk en eenvoudig.

Content types

Drupal is beroemd om zijn content types; Content in een bepaalde vaste structuur met eigen velden. Bijvoorbeeld een nieuwsbericht met een titel, een afbeelding, een datum en een tekst. Standaard zijn er een paar eenvoudige content types, maar de kracht zit in het feit dat het je in staat stelt om zelf eenvoudig eigen content types te maken.

Blokken en views

Blokken en views zijn twee erg populaire en krachtige functies. Blokken kunnen het best vergeleken worden met widgets, een weergave van bepaalde content meestal in een blokje weergegeven. Views worden voor tal van zaken gebruikt, maar is vooral bekend als lijstjesmaker.

Multisite installatie

Het is eenvoudig om binnen één installatie meerdere websites onder te brengen. Dit maakt het beheren van deze websites niet alleen eenvoudiger, maar zorgt ook nog eens voor een kostenbesparing op het gebied van onderhoud en hosting. In plaats van dat elke website apart gehost moet worden, staat alles nu binnen één installatie.

SUCCESVOLLE VOORBEELDEN

Bekijk succesvolle voorbeeld projecten die wij realiseerden. Neem gerust contact op met een Drupal Specialist voor meer informatie over een case.

Bosch Dremel
GustoMSC
De Amazones

Neem contact met ons op.