Drupal specialist

De veiligste enterprise CMS software voor jouw organisatie

Drupal is één van de meest populaire en krachtige Content Management Systemen (CMS) van dit moment. Drupal is een open source CMS waarop jij een groot aantal aan data kunt publiceren, beheren en organiseren. Het systeem is open source, wat betekent dat jij het gratis mag gebruiken, maar ook dat iedereen bij kan dragen om het nog beter te maken. Drupal heeft een actieve community van meer dan 630.000 geregistreerde developers! 

Drupal is te gebruiken voor het ontwikkelen van persoonlijke blogs tot enterprise applicaties. Door de duizenden beschikbare modules en designs, is het mogelijk om elk denkbare website of applicatie te ontwikkelen! Of maak gebruik van één van de vele distributies, dit zijn kant-en-klaar ingerichte installaties die jij zo kunt gebruiken.

Het succes van Drupal CMS ten op zichte van andere Content Management Systemen komt voort uit een aantal factoren. Wil jij weten wat deze factoren zijn? Contact onze experts! Youwe is dé Drupal specialist met het hoofdkantoor in Rotterdam, met zes vestigingen binnen Europa, meer dan 18 jaar ervaring en 120 specialisten.

Drupal Haarlemmermeer

De voordelen

  • Multisite management
  • Data driven personalisation
  • Gebouwd met mobile-first gedachte
  • Perfecte ondersteuning voor meerdere talen
  • Voorbereid voor integratie met andere systemen
  • Customer Journey management

De voordelen van Drupal

Multisite management

Met Drupal als CMS heb je een ongekend flexibel systeem tot jouw beschikking. Van eenvoudige blogs, communitie met duizenden bezoekers per dag tot ‘mission critical’ applicaties en corporate websites. Duizenden beschikbare modules maken het mogelijk om jouw website snel en eenvoudig uit te breiden.

Data driven personalisation

Wij bevinden ons nu midden in het tijdperk van de klant. Klanten zijn steeds machtiger en kiezen zelf hoe en waar zij in contact komen met de merken waarvan zij producten of diensten afnemen. Klanten hebben dus de leiding. Hierdoor kunnen wij niet meer zonder inzicht in de behoeftes van de klant. Individualisatie bereik jij als je anticipeert op de vraag van de klant, deze begrijpt en er meteen actie op onderneemt. Dit geeft jouw klanten de ervaring die zij willen en dat jij daarbij segmenteert tot één persoon.

Customer Journey Management

Drupal geeft jou de mogelijkheid om met verschillende modules en interactieve content een traject op te zetten waarmee de klant wordt meegenomen. Zo structureer jij makkelijk ervaringen en bepaal je met specifieke data waar de klant zich bevindt en welke content en functionaliteiten hij/zij nodig heeft om dichter bij zijn/haar doel te komen. En dat is precies wat jij wilt met Customer Journey Management.

Perfecte ondersteuning voor meerdere talen

De verbeterde ondersteuning voor talen zorgt voor een eenvoudige manier om content meertalig te publiceren. Dit is een groot gemak voor content schrijvers en bezoekers van de website.

Voorbereid voor integratie met andere systemen

Drupal 8 is gemaakt voor integraties. Wij bouwen integraties met externe systemen zoals Oracle, Microsoft services, E-con, Mailchimp, Connexys en custom ERP systemen.

Mobile-first

Drupal 8 is gebouwd voor een mobile first wereld. Alles in Drupal 8 wordt ondersteund met een responsive design en dat zorgt ervoor dat jouw website op elk device goed te gebruiken is.

Youwe: Exclusive Drupal Partner

Organisaties online succesvol maken, daar krijgen wij een enorme kick van. Aangenaam, wij zijn Youwe – een full-service digital agency. Met 120 collega’s verspreid over 6 kantoren werken wij dagelijks voor koplopers zoals Nestlé, Auping, Dremel, de Amazones, Borstkanker Vereniging Nederland, Provincie Utrecht, Motorpartner, Focus, en Walraven Sax.

Wij beschikken over meer dan een decennium aan kennis en ervaring met keten-integratie en complexe Drupal vraagstukken. Met trots hebben wij reeds uitzonderlijke Drupal projecten gerealiseerd.

Ons motto? Stay ahead. Go beyond.

Drupal 9 roadmap

Er gebeurt veel in de Drupal community. Zo is de end-of-life van zowel Drupal 7 als Drupal 8 aangekondigd en is ook al bekendgemaakt dat Drupal 9 er aankomt. Toch is er nog een hoop onduidelijkheid over wanneer Drupal 9 beschikbaar is. Download daarom hier de roadmap van Drupal 9 en kom erachter welke stappen jij nu moet maken.

In deze brochure lees je:

  • Wat er tot nu toe bekend is
  • Hoe de roadmap eruit ziet
  • Waar jij de komende tijd aan moet denken

Onze nieuwste Drupal projecten

Nestle - customer journey en online campagne
Auping drupal en online marketing - Youwe
Bosch Dremel

Contact met een Drupal specialist: