E-commerce ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen onder het genot van een heerlijk diner en een schitterend uitzicht? Wij nodigen je graag uit voor een e-commerce diner op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk.

Digitalisering speelt in je business een cruciale rol en is al lang één van de centrale drijfassen van je onderneming. Hoe kun je in het steeds complexere commerce landschap de verwachtingen van je klanten, je medewerkers en je peers overtreffen? Welke trends en tools brengen je bedrijf naar een nog hoger niveau? Laat je inspireren tijdens ons Digital Excellence Dinner op woensdag 23 mei. Praat met branchegenoten en experts en deel je visie over digital commerce, want the sky is the limit!

Naast het diner met een fantastisch uitzicht over Rotterdam zal de avond het volgende programma bevatten:

“The Uberfication of Commerce”
Overgevlogen vanuit Vancouver zal e-commerce expert Peter Sheldon, voormalig onderzoeker bij research magnaat Forrester en nu huidig VP Strategy bij Magento, de aanwezigen alles vertellen over “The Uberfication of Commerce”.

Wat kunnen we leren van organisaties zoals Uber en Amazon? Welke impact hebben zij binnen de wereld van e-commerce? De innovaties uit hun business model zullen in de toekomst van online experience zorgen voor gemak bij consumenten.

Imagine takeaways
Tijdens deze avond zal er ook dieper in worden gegaan op de roadmap van de snelgroeiende digitale commerce wereld, maar met name wordt er gekeken naar de toekomst van deze snelgroeiende community. Zo wordt er gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen die gepresenteerd zijn tijdens Imagine 2018 – het grootste e-commerce event ter wereld waar wij bij waren.

Youwe’s Digital Excellence Dinner – 23 mei
Wij kijken ernaar uit om je op 23 mei mee te nemen naar nieuwe hoogtes.

Reserveer nu je stoel aan tafel bij deze exclusieve bijeenkomst!

Over de spreker

Peter Sheldon is een bekende e-commerce expert met meer dan 16 jaar ervaring in de digitale wereld. Zo was hij 5 jaar lang de Vice President en Principal Analyst bij Forrester Research, waar hij de leiding had over het research team dat onderzoek deed naar wereldwijde e-commerce technologieën. Sinds 2015 werkt Peter nu als VP Strategy bij Magento waar hij de leiding heeft in het ontwikkelen van de bedrijfsstrategieën en bedrijfsontwikkelingen op het gebied van e-commerce.

Peter Sheldon
VP Strategy at Magento Commerce

Reserveer nu je plek!

Timetable 23 mei 2018

18:00- 18:30
Bruisend ontvangst

18:30- 19:00
Inspirational session met Peter Sheldon

19.00 – 21:00
Dinner is served!

21:00 – 22:00
Netwerk borrel

Informatie

Het inspirerende Digital Excellence Dinner vindt op woensdag 23 mei 2018 van 18:00- 22:00 uur plaats in de Euromast in Rotterdam:

Parkhaven 20

3016 GM Rotterdam

Aanmelden