Online marketing met resultaat!

Youwe beschikt over waardevolle identificatie & convert tools

Je website is een belangrijk sales- en communicatiemedium. Uiterst efficiënt, effectief en tot wel 100% meetbaar. Haal je al het maximale eruit? Of mis je de de tijd en up-to-date kennis hiervoor? Behaal met de online marketing specialisten van Youwe je doelstellingen.

Youwe Diensten
ONLINE MARKETING PIJLERS

Meer bezoek op je website, verhogen van je online verkoop, een betere naamsbekendheid, leadgeneratie; het is je doelstelling die bepaalt welke vorm van online marketing het meest geschikt is. 

ONLINE MARKETING VOORDELEN

Personalisatie

Bouw profielen op basis van bekeken webpagina’s en orderhistorie per gebruiker. Stem vervolgens je content en marketing boodschap 1 op 1 af op de interesses van de gebruiker.

Bereik

Bereik je doelgroep waar ook ter wereld op het juiste moment met de juiste boodschap en breng hiermee de meest relevante bezoekers naar je website toe.

Kennisoverdracht

Breng up-to-date online marketing kennis en expertise in je organisatie. Verbeter hiermee je eigen operationele of strategische online marketing activiteiten.

Vergroot omzet

Gebruik de schaalbaarheid en snelheid van het internet om nieuwe klanten te werven, additionele markten aan te boren en meer omzet uit bestaande klanten te halen.

Reduceer kosten

Online marketing kosten zijn een fractie van de traditionele massa media marketing. Maak de ROI volledig inzichtelijk met end-to-end tracking.

Roadmap en KPI’s

Zonder doelstellingen geen resultaat. Dit start met het maken van je online roadmap. Hiermee geef je houvast aan je online marketing inspanningen.

ONZE ERVARING

Met ruim enkele tientallen jaren ervaring, ruim 110+ medewerkers en 4 vestigingen zijn wij een van de meest toonaangevende internetbureaus in Nederland.

Youwe is een kennisgedreven bureau met veel kennis van online marketing, denkt vooral in termen als ‘Return on Investment’ en verdient haar bestaan aan het leveren van toegevoegde waarde. Waarbij de verschillende online marketing kanalen en disciplines ondergeschikt zijn aan het grotere online doel van de klant. Een bureau met focus op samenwerking en kennisdeling. Youwe is gecertificeerd Google Partner en tevens silver partner van SharpSpring (marketing automation).

Conversie Optimalisatie - 5 jaar ervaring
Google Adwords - 12 jaar ervaring
Zoekmachine Optimalisatie - 9 jaar ervaring
Marketing Automation - 2 jaar ervaring
Web Analytics - 8 jaar ervaring

SECURITY QUICKSCAN

‘IT-security? Heeft mijn online platform dat nodig?’

Opvallend resultaat uit een recent onderzoek: alleen al in 2016 zijn 250 (!) webshops in Nederland gehackt, groot en klein. IT-security wordt daarmee steeds belangrijker. Niet alleen omdat persoonsgegevens van jouw klanten op straat kunnen komen te liggen. Maar ook omdat de overheid het van je vraagt.

Wij hebben een quickscan ontwikkeld die je gemakkelijk en snel inzicht kan geven in de veiligheid van jouw website. Met deze scan wordt er een controle uitgevoerd op een aantal hoofdpunten.

ONZE KLANTEN

PPG
Staples
SDU
Post NL
SNS Bank
Spinnin records
 • “De doelstelling van Talisman was: een grotere mate van zelfstandigheid op het gebied van online marketing. We wilden hierbij de input en sturing van een online marketing specialist als Youwe. Een half jaar na de start van de samenwerking zijn wij zeer tevreden over het contact, en de bijsturing, support en adviezen die we vanuit Youwe krijgen.”

  Talisman Travel Design wit
  Evelien van Veen
  Marketing Manager, Talisman travel design
 • “Naast aanbod en design vormt online marketing een belangrijke succesfactor. Door de verbeteringen van Youwe kunnen wij beter inspelen op de toeristische markt en een hoger rendement behalen.”

  Futuretravel
  John van Meerendonk
  Future Travel
 • ‘‘Meer leads en betere leads. Dat stond op het wensenlijstje van ITmobile. Met de tool van Youwe loopt ons acquisitieproces én de opvolging nu gesmeerd.”

  itmobile Youwe
  Marlies Vringer
  Marketing Manager - ITmobile
 • “Youwe verrijkt onze search marketing inspanningen voortdurend met nieuwe inzichten en technieken. Hierdoor spelen we flexibel in op nieuwe ontwikkelingen.”

  Kroftman Youwe
  Oscar Tiedink
  Director of Marketing & Development - Kroftman

ONLINE TOOLS

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google terechtkomt. En dat krijg je niet cadeau. 

Het is waardevol om te weten via welke kanalen je doelgroep vindbaar is en welke woorden ze gebruiken in hun zoekopdracht, zodat je je website aan de hand daarvan kunt optimaliseren. Zorg dat je vanaf de eerste indexatie vindbaar bent en houd daar vroegtijdig rekening mee bij de architectuur van je website. Meer SEO

Social media marketing

Snelheid, interactie, het bereik en de kosten: het is slechts een greep van de voordelen ten opzichte van andere marketingtools. 

Social media kent een aantal unieke targettingmogelijkheden die je dicht bij je doelgroep brengen. Je kunt vroegtijdig zichtbaarheid verwerven bij je doelgroep, vaak zelfs nog voordat er sprake is van een concrete behoefte. Welk kanaal zorgt voor de beste resultaten, is afhankelijk van doelstelling en ambitie.

Google Adwords (SEA)

Realiseer je doelen met gerichte campagnes en tegen de juiste prijs. 

Meer rendement uit je webshop, leads generen of de naamsbekendheid onder je doelgroep verhogen? Als Google certified partner hebben we alle kennis en tools in huis om gericht je doelgroep te bereiken.

Meer Adwords

Conversie Optimalisatie

Zorg voor een serieuze conversie boost met een paar -relatief eenvoudige- acties. 

Wat is de reden dat de ene Call to Action beter werkt dan de andere? Hoe zorg je ervoor dat de check-out procedure beter voltooid worden? En wat is de performance van je mobiele website? Het is een greep uit de acties die voor een verbetering van je online resultaten kunnen zorgen.

Youwe Marketing

ONLINE MARKETING QUICKSCAN

Hoe scoor jij online? Wat is het bereik onder je doelgroep? Hoe kun je het effect van je online marketing inspanningen vergroten?

Vraag een quickscan aan en krijg inzicht in de verbetermogelijkheden voor jouw online kanalen. Onze specialisten geven je concrete handvatten om je doelstellingen te realiseren en zetten jouw prestaties af tegen de concurrentie.

on boarding reasons

RECENTE PROJECTEN

Nestle - customer journey en online campagne
Auping drupal en online marketing - Youwe
Staples Business Advantage

Neem vandaag nog contact op