Het leven van jouw klanten en medewerkers speelt zich in toenemende mate mobiel af…

Wearables, phablets, tablets, smartphones: we zijn hard op weg om de mobiele mind shift te maken. We delen, spelen, leren en kopen online via mobiele apparaten. Dit allemaal via mobile (web)apps. De snelheid waarmee dit specifieke veld verandert biedt enorme kansen voor onze opdrachtgevers voor het uitbreiden van diensten en productaanbod.

Ziggo Mobile apps

MOBILE DIENSTVERLENING

Van business doelstellingen naar een robuuste mobiele strategie die wérkelijk waarde toevoegt. Van bedrijfsapps tot en met marketing en mobiele e-learning.

 • App design en development
 • iOS, Android en windows mobile
 • Responsive webdesign

MOBIELE MOGELIJKHEDEN

Enterprise apps

Realiseer je business doelstellingen door bv. efficienter te werken, processen te optimaliseren of de productiviteit te verhogen.

Marketing app

Zorg voor maximale zichtbaarheid van je merk en biedt je extra touchpoint op een manier die relevant is, zoals campagne apps.

eCommerce

Een extra verkoopkanaal voor zowel B2B als B2C, naadloos aangesloten op je andere on- en offline kanalen.

E-learning

Biedt je doelgroep (medewerkers) de kans om op elk gewenst moment kennis naar individuele leerbehoefte op te doen en te toetsen.

(Serious) Games/Animaties

Bouw een populaire game of animatie, verwerf een hoge mate van engagement en realiseer spelenderwijs je doelstellingen.

Responsive

Of je kiest voor een app of een responsive website, hangt af van de gestelde doelen. 

ONZE ERVARING

Met ruim enkele tientallen jaren ervaring, ruim 110+ medewerkers en 4 vestigingen zijn wij een van de meest toonaangevende internetbureaus in Nederland.

Youwe bedenkt en ontwikkelt mobiele apps en responsive websites sinds het ontstaan ervan. Met een team van ervaren specialisten denken we met je mee hoe je je business doelstellingen kunt realiseren. Vanuit een robuuste strategie realiseren we kwalitatief hoogwaardige concepten en waarborgen we het succes op de lange termijn. Youwe is bedreven in technieken als Phonegap, Titanium, Objective C, Adobe Air en HTML5.

Marketing applicaties
Onderneming & eCommerce applicaties
eLearning
Serieuze games/animaties
Corporate Website

ONZE KLANTEN

Met 110 collega’s maken wij (internationale) organisaties effectiever en relevanter voor de toekomst, geholpen door de kracht van open source.

SVDJ Wit
Quest Wit
Hollandsch Welvaren Wit
SNS Bank
Spinnin records
Ziggo
 • “Werken met Youwe levert een multidisciplinair teamgevoel op dat problemen in een handomdraai oplost.”

  Spinnin Records
  Meindert Kennis
  Chief Marketing Officer - Spinnin Records
 • “Omroep MAX maakt het toegankelijk voor senioren publiek”

   

   

  omroep max youwe
  Frank Mulder
  Internet Coördinator - OMROEP MAX
 •  “De afgelopen jaren maakten we een stormachtige groei door, met alle uitdaging van dien. Youwe is in staat gebleken ons tempo bij te benen”

   

   

  WLS Youwe
  Melanie Wouters
  Directeur - WLS
 • ‘‘Meer leads en betere leads. Dat stond op het wensenlijstje van ITmobile. Met de tool van Youwe loopt ons acquisitieproces én de opvolging nu gesmeerd.”

   

   

   

   

  itmobile Youwe
  Marlies Vringer
  Marketing Manager - ITmobile
 • “Niet normaal…we hebben de prijs voor beste website van het jaar gewonnen!”

   

   

  24kitchen Youwe
  Rogier van de Hoef
  Director Cross Media - 24 KITCHEN
 • “Vanaf het eerste moment merkte ik dat Youwe anders is dan anders. Ik heb nooit een klant onderaannemer relatie gevoeld. Youwe gaat voor het eindresultaat. Daar doen ze alles voor.”

  Youwe SNS Bank N.V.
  Jan Bakker
  Mediamanager - SNS Bank n.v.

APP OF RESPONSIVE WEBSITE?

 

Kies je voor een app of een responsive website? Die vraag wordt ons vaak gesteld. De beste optie voor je project hangt af van de gestelde doelen.

Responsive of adaptive webdesign? Een native of hybride webapp? Wij helpen je de beste oplossing voor jouw situatie te kiezen. Daarbij komen veel zaken aan bod, zoals het belang van zichtbaarheid in de app store, een geoptimaliseerde weergave op alle devices, offline beschikbaarheid, etc. Ons brede portfolio aan projecten geeft inzicht in legio aan mogelijkheden.

RECENTE PROJECTEN

Neem vandaag contact met ons op.