Team as a service

Huur capaciteit, coaching en/of consultancy
in voor meer slagkracht!

Capaciteitsproblemen of (tijdelijk) behoefte aan specifieke kennis en expertise? Met behulp van Team-as-a-Service schakel jij niet alleen extra handen in, maar zorg jij er ook voor dat de kennis in jouw organisatie geborgd blijft. Dit in tegenstelling tot freelancers, waarbij alle opgebouwde kennis vaak ook weer de deur uitloopt. Youwe helpt organisaties zelfsturende teams op te zetten en gaat niet weg voordat jouw team 100% up en running is.

team as a service

MEERWAARDE VOOR JOUW BUSINESS

Beschik snel en eenvoudig over een multidisciplinair team van experts die niet alleen in opdracht van, maar vooral in samenwerking met jouw organisatie werken. Van A tot Z.
  • Snel inzicht in levensvatbaarheid business case
  • Elke twee weken een tastbare oplevering
  • Investering hand in hand met deliverables
  • Continuiteit borgen door investering in in-house kennis

HERKENBAAR?

Agile team

De toegevoegde waarde in een notendop

IMG_0970 copy
 Ontwikkelaars

Niet alleen extra capaciteit, maar vooral ook aandacht voor kennisborging. Zodat jij ook ná het project voldoende kennis in huis hebt.

Meester in Scrum
Projectmanagers

Of jij nu behoefte hebt aan een product owner, scrum master óf ervaren projectmanager, onze mensen draaien aan de juiste knoppen.

Youwe Succes
Management consultancy

Hulp nodig om zelfsturende teams van de grond te krijgen? Of om de organisatie écht Agile te maken? Schakel één van onze consultants in.

DE VOORDELEN

Agile werkwijze

Elke twee weken tastbaar resultaat van werkende software, zodat de investering hand in hand gaat met tastbare deliverables.

Ownership

Zelfsturende professionals die zélf verantwoordelijkheid nemen over het project en proactief informeren over de voortgang.

Snel op- en afschakelen

Creëer de ideale flexibele schil voor je organisatie en schakel elk moment de capaciteit op of af, naar gelang de vraag.

Doelgericht

Heldere stip op de horizon, of het nu gaat om development, projectmanagement of management coaching bij zelfsturende teams.

Op locatie

Onze mensen werken zowel bij jullie op locatie, als andersom, om de samenwerking én effectiviteit enorm te versterken.

Kennisborging

Youwe is gericht op het delen en borgen van kennis, zodat het team ook ná ons vertrek in staat is de applicatie te onderhouden.

ONZE ERVARING

Met ruime ervaring, ca.120+ medewerkers en 6 vestigingen zijn wij één van de meest toonaangevende leveranciers van digitale oplossingen in Nederland.

Het inhuren van extra slagkracht levert jouw business snelheid en zekerheid. Met de professionals van Youwe haal jij bewezen kennis en expertise in huis, en desgewenst van A tot Z de verantwoordelijkheid dragen over (complexe) projecten. Youwe beschikt over een groot team aan gecertificeerde medewerkers, elk met andere specialiteiten. Met deze teams realiseren wij al sinds 2000 digitale oplossingen, van strategie en concept tot aan realisatie en implementatie. Koppel jij flexibele krachten aan vaste medewerkers en combineer je het beste van beide werelden.

Neem vandaag nog contact met ons op!