Corporate sites

Concept & Design – Bouw – Hosting – Security

Youwe ontwerpt en bouwt corporate sites voor klanten als Evean, VNG, MVO Nederland, Borstkankervereniging Nederland en Dremel Bosch Power Tools. Wij bieden onze klanten een dynamisch platform zodat zij snel doelgerichte en aantrekkelijke content kunnen maken en publiceren. Wij houden altijd rekening met de uitdagingen en wensen van de klant variërend van een sterkere corporate identity tot het genereren van meer webtraffic en leads.

Daarnaast is het van essentieel belang dat organisaties hun informatiebeveiliging op orde hebben. Wij zijn ISO27001 gecertificeerd en vinden security dus een ‘big deal’. Daarom adviseren en helpen wij onze klanten met hun hosting en security. Zo zorgen we voor een betrouwbare, snelle en veilige corporate site. Are we missing anything?

Evean
“Een nieuwe site, met een fris design en opgeruimde content, betekent dat we nu een aantrekkelijk platform tot onze beschikking hebben dat goed aansluit op de behoeften van onze doelgroep(en). Samen met Youwe streven we naar meer tevreden klanten door de goede klantenservice en nieuwe mogelijkheden tot interactie op de website. De samenwerking verliep goed, Youwe stelde zich op als een échte partner. Op naar de volgende fase!” – Evean

Uitgelicht

Drupal: voor indrukwekkende digitale belevingen

Drupal is één van de meest populaire en krachtige Content Management Systemen (CMS) van dit moment. Het is open source – wat betekent dat je het gratis mag gebruiken – maar ook dat iedereen bij kan dragen om het nog beter te maken. Drupal heeft een enorm actieve community van meer dan 630.000 geregistreerde developers!

Het is vooral geschikt voor het ontwikkelen van corporate sites en enterprise applicaties. Door de duizenden beschikbare modules en designs, is het mogelijk om elk denkbare website of applicatie te ontwikkelen.

DIRECT CONTACT

Specifieke vraag of gewoon even sparren?

dennis-reurings

Koppelingen/integraties

Dennis Reurings

06 22 43 68 13

Erwin Idelenburg

CMS

Erwin Idelenburg

06 41 41 01 77

Online Marketing

Thies Kuijlman

06 39 26 78 53

SECURITY QUICKSCAN

‘IT-security? Heeft mijn online platform dat nodig?’

Opvallend resultaat uit een recent onderzoek: alleen al in 2016 zijn 250 (!) webshops in Nederland gehackt, groot en klein. IT-security wordt daarmee steeds belangrijker. Niet alleen omdat persoonsgegevens van jouw klanten op straat kunnen komen te liggen. Maar ook omdat de overheid het van je vraagt.

Wij hebben een quickscan ontwikkeld die je gemakkelijk en snel inzicht kan geven in de veiligheid van jouw website. Met deze scan wordt er een controle uitgevoerd op een aantal hoofdpunten.

HIEROM KIES JE VOOR EEN OPEN SOURCE CMS PLATFORM

Multichannel & Multisite

Eenvoudig beheer en publicatie van content op alle kanalen via web, mobile & socials.

Personalisatie

Verhoog je relevantie door bezoekers te targetten met dynamische content.

Zichtbare online presence

Zorg voor maximale zichtbaarheid met effectieve zoekmachine & SEO marketing.

Effectief & Efficient gebruik

Een slim staaltje contentbeheer én geautomatiseerde workflows gericht op creatie en publicatie.

Volledig geintegreerd

Vergaande integratiemogelijkheden met onder meer de portal, eCommerce en/of business intelligence.

Vergroot ROI klantbeleving

Leer meer over het gedrag van je bezoekers en verbeter de customer experience.

OVER YOUWE

Wie zijn wij eigenlijk?

Organisaties online succesvol maken, daar krijgen wij een enorme kick van. Aangenaam, wij zijn Youwe – een full-service digital agency. Met 120 collega’s verspreid over kantoren in Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Londen, Kiev en Helsinki werken wij dagelijks voor koplopers als Staples, Dremel, PostNL, Philips, PPG, AkzoNobel, ODS klöckner & co en Zegro.

Ons motto? Stay ahead. Go beyond.

Concept & design

Het ontwikkelen van een aantrekkelijk concept en design dat past bij de doelgroep en de uitstraling van de organisatie.

 

Bouw

Het kiezen van een platform dat past bij de online strategie van de organisatie. En het succesvol implementeren van het concept en design.

 

 

Hosting

Betrouwbare hosting is essentieel. Wij hebben een dedicated hosting-team dat ervoor zorgt dat de corporate sites van onze klanten altijd bereikbaar zijn. Zo realiseren we een optimale user experience.

Security

De beveiliging van een corporate site is van cruciaal belang. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en adviseren en helpen onze klanten met de beveiliging van hun corporate sites.

Wij zijn open source

Drupal Wit
TYPO3 Wit
Symfony Wit

RECENTE PROJECTEN

Direct contact

Met een van onze CMS specialisten