B2B2C e-commerce

Wij zijn gedreven om een superieur B2B2C e-commerce proces te realiseren. Wij helpen onze relaties aan de optimale ROI op bedrijfskritische e-commerce technologie. Onze e-commerce teams werken toegewijd met hun opdrachtgevers aan het continu verbeteren van klantervaring en performance.

INTEGRATED E-COMMERCE

Of het nu gaat om de internationale uitrol van de online strategie of een eerste verkenning, wij helpen graag verder. Eén naadloos geïntegreerde oplossing voor e-commerce, PIM en omnichannel vraagstukken.

 • Responsive ontwikkeling
 • Omnichannel
 • Integraties online/offline winkelbeleving
 • Product Informatie Management
 • Realtime integratiemogelijkheden
 • Marketing Automation

OMNICHANNEL MOGELIJKHEDEN

Social Commerce

Stimuleer je online verkopen met behulp van social commerce, denk aan gedeelde wensenlijsten, gebruikersreviews en het online delen van productinformatie.

Online/offline integratie

Integreer de fysieke (offline) retail met de digitale (online) e-tail en verhoog de relevantie van de totale winkelbeleving.

Interactieve productdata

Inspireer je bezoekers door de producten uit de webshop aan te bieden in sfeerbeelden. Dankzij een interactieve laag over het beeld wordt productinformatie getoond op basis van bezoekersgedrag.

User Journey

Zorg voor een stunnin’ presence door al je touchpoints in lijn met je merk te brengen op een memorabele manier voor bezoekers.

Mobile app

Vergroot het bereik onder je doelgroep en bied je website assortiment aan via de mobile app.

Marketing Automation

Verhoog je conversie ratio door gerichte marketing inspanningen dankzij dynamische doelgroepsegmentatie.

ONZE ERVARING

Met ruim enkele tientallen jaren ervaring, 120 medewerkers en 6 vestigingen zijn wij een van de meest toonaangevende B2B2C e-commerce bureaus in Nederland.

Youwe ontwikkelt sinds 2000 al webshops en is sinds begin 2010 actief op het Magento platform. Wij beschikken over een groot team aan Magento gecertificeerde medewerkers welke ieder diverse specialiteiten hebben ontwikkeld. Met deze vergevorderde teams realiseren wij sinds het begin al complexe e-commerce oplossingen. Youwe is Magento Enterprise Solutions Partner en tevens focus partner van Magento (Ebay) vanwege onze uitmuntende kennis op B2B2C e-commerce.

Grootste catalogus: 7.000.000 producten
eCommerce projecten: 400+
Gediplomeerde developers: 100+
Gemiddelde sales-verhoging in 1 jaar: 23%
Jaren ervaring: 16+
Magento Enterprise Solution Partner

SECURITY QUICKSCAN

‘IT-security? Heeft mijn online platform dat nodig?’

Opvallend resultaat uit een recent onderzoek: alleen al in 2016 zijn 250 (!) webshops in Nederland gehackt, groot en klein. IT-security wordt daarmee steeds belangrijker. Niet alleen omdat persoonsgegevens van jouw klanten op straat kunnen komen te liggen, maar ook omdat de overheid het van je vraagt.

Wij hebben een quickscan ontwikkeld die je gemakkelijk en snel inzicht kan geven in de veiligheid van jouw website. Met deze scan wordt er een controle uitgevoerd op een aantal hoofdpunten.

ONZE KLANTEN

Wij zorgen ervoor dat nationale en internationale organisaties effectiever en relevanter zijn in de toekomst, geholpen door de kracht van open source.

Post NL
Spinnin records
Five4u
 • “Gedreven door resultaten. 100% digitalisering geeft een echt inzicht in de resultaten.”

  ods youwe
  ODS KLÖCKNER & CO
 • “Multichannel, volledig geautomatiseerd en een laadtijd van minder dan 1 seconde. We hebben de omslag gemaakt naar een online organisatie. ”

  POSTNL Youwe
  PostNL
 • “Youwe heeft een Magento maatwerk oplossing gemaakt, naadloos gekoppeld aan geavanceerde back-end systemen.”

  Zeker Me Youwe
  Nick van der Meij
  Founder - ZEKER.ME

YOUWE B2B2C SUITE

Wij hebben voor het product Magento Enterprise een B2B2C suite ontwikkeld die je in de gelegenheid stelt om snel een hoogwaardig B2B2C e-commerce platform te lanceren.

Point of Sale- / Kassasystemen

Creëer maximale synergie tussen je eCommerce platform en winkel en houd je voorraadinformatie met de POS integraties actueel.

Product Information Management

Houd productdata actueel vanuit één centrale hub en bied je doelgroep multichannel gepersonaliseerde productinformatie.

Warehouse integration

Informeer je klanten over de actuele verzendstatussen dankzij de realtime warehouse integratie.

Catalog search

Verhoog conversie met geoptimaliseerde search en state-of-the-art productsuggesties.

B2C features

Onze retail features maken de online experience nóg specialer en geven je online groei een boost.

Retail tomorrow roadmap

Bereid je voor op de consument en concurrent van morgen, met een toekomstbestendige strategie en realisatie.

INTEGRATIES ICT LANDSCHAP

Dynamics NAV
SAP
Unit4
Akeneo
Pimcore logo

Houd e-commerce dichtbij de business dankzij hoogwaardige integraties die naadloos zijn afgestemd met de business requirements.  

High performance, realtime, een bewezen capaciteit van meer dan 7 miljoen producten, pagina laadtijden van minder dan 1 seconde: Geen probleem. Youwe realiseert koppelingen met ERP en PIM systemen en beschikt over integraties met warehousing en Point of Sale-/ kassasystemen.

RECENTE B2B2C PROJECTEN

Neem vandaag nog contact met ons op