B2B eCommerce

Youwe en Magento: Succesvol zijn in de Digitale Transformatie

Online verkopen blijven stijgen. In 2017 zal in Nederland de omzet van eCommerce verkopen stijgen naar € 12,85 miljard. Om je een goed beeld te geven van hoe sterk de groei van eCommerce zal zijn: In 2020 bedraagt het totaal aan online verkopen in de B2B eCommerce markt wereldwijd € 11,45 triljoen. Daarmee zet de groei van eCommerce van de afgelopen jaren onverminderd door.

 

De ‘Digitale Transformatie’ stelt organisaties en consumenten in staat steeds beter online aankopen te doen via apparaten als smartphones, horloges, ringen en andere ‘wearables’. Dit betekent het einde van de traditionele portemonnee, en een uitdaging voor jou als organisatie. Is jouw webshop klaar om de kansen te pakken van de Digitale Transformatie?

Demo Magento 2: Hoge conversie en meer tevreden en loyale klanten

Om onderscheidend te blijven in deze concurrerende B2B eCommerce markt is het belangrijk jouw klanten de juiste ’user experience’ te bieden. Magento 2 biedt de oplossing.

 • nieuwe ontwikkelingen in het eCommerce landschap
 • eCommerce trends en prioriteiten in 2017
 • Magento 2: Wat is het en wat kan het?
 • Magento 2: Wat het kan betekenen voor jouw eCommerce doelstellingen
 • Magento 2: 5 belangrijkste verbeteringen in Magento 2
 • Magento 2: Hoe een upgrade naar Magento 2 werkt

WAAROM MAGENTO VOOR B2B ECOMMERCE

Integrated e-commerce

Door alle orderverwerkingsprocessen te automatiseren met je back-office bespaart je organisatie veel handwerk. Hierdoor kun je sneller, meer orders verwerken tegen lagere kosten.

Effectievere sales

Je accountmanagers kunnen niet alleen meer klanten bedienen, maar krijgen ook meer tijd voor de klant. Klanten communiceren via de portal en kunnen veel van hun vragen direct zelf oplossen.

Vergroot afzet

Snel nieuwe markten bedienen door specifieke product/marktcombinaties te lanceren is een peulenschil dankzij het multishop platform.

Geen dubbel beheer

Alle data wordt vanuit 1 centrale bron beheerd. Dankzij slimme integraties tussen ERP, Webshop en PIM (Product Informatie Management systeem) krijgen alle kanalen accurate en up-to-date informatie.

Volledige selfservice

Bespaar veel geld door volledige selfservice voor jouw klanten. Bestellingen, facturen, openstaande posten, back-orders en leveringen. Alles gemakkelijk vanuit één dashboard.

Multichannel & multistore

In store, mobiel of via de webshop. Of schuift jouw markt juist naar het social kanaal? Ons platform biedt je de mogelijkheid via ieder kanaal zaken te doen.

Youwe en Magento: Ultieme synergie in B2B eCommerce

De combinatie Youwe en Magento is de ultieme synergie in B2B eCommerce. Magento als marktleider in het leveren van high-end webshop software. Youwe als specialist en gids binnen de B2B eCommerce markt, van strategie en concept tot aan realisatie en conversie.

 

Youwe is al jarenlang een vaste Magento Enterprise Solution Partner. Dit staat voor een schat aan ervaring op het gebied van Magento, een in-house Magento development team en de aanwezigheid van een ervaren Magento support team voor klanten; of het nu gaat om kleine aanpassingen, security updates of een calamiteit.

Magento Enterprise Solution Partner

Whitepaper Magento 2: Nu overstappen of wachten?

Goed – Beter – Best. Magento 2 draait 20% sneller dan haar voorganger, heeft een vereenvoudigd dashboard en betere modules beschikbaar. Het biedt de mogelijkheid nog makkelijker (veiligheids)updates te installeren zodat jij jouw klanten de benodigde veiligheid van het online betalen kunt bieden.

 

Een optimale user experience komt tot stand door een volledig responsive webdesign. Magento 2 is toegankelijk voor alle soorten devices; van computers tot tablets en mobiele telefoons. Dit zal leiden tot een hogere conversie van jouw webshop en meer tevreden en loyale klanten.

ONZE KLANTEN

PPG
Staples
ODS
 • “Gedreven door resultaten. 100% digitalisering geeft een echt inzicht in de resultaten.”

  ods youwe
  ODS KLÖCKNER & CO
 • “Multichannel, volledig geautomatiseerd en een laadtijd van minder dan 1 seconde. We hebben de omslag gemaakt naar een online organisatie. ”

  POSTNL Youwe
  PostNL
 • “Youwe heeft een Magento maatwerk oplossing gemaakt, naadloos gekoppeld aan geavanceerde back-end systemen.”

  Zeker Me Youwe
  Nick van der Meij
  Founder - ZEKER.ME

MAGENTO B2B SUITE: EEN TOTAALOPLOSSING VOOR B2B ECOMMERCE

Het ERP-systeem speelt een centrale rol binnen alle processen van een organisatie. Magento speelt in op de uitdagingen van hun klanten doordat de oplossing Magento 2 uitstekend is te koppelen met bestaande pakketten van organisaties: Mailsysteem, Datacenter, ERP-pakket, en PIM-software.

 

De nieuwe Magento B2B Suite bevat alle functionaliteiten die men mag verwachten in een Magento B2B-omgeving, in één complete extensie. Van het aan -of uitzetten van onderdelen tot het bepalen van welke functies voor welke klanten beschikbaar zijn, zonder ingewikkelde handleidingen of lastige installatieprocedures. Zo verandert Magento in het ideale platform voor B2B eCommerce.

WEBINAR MAGENTO 2: HÉT NIEUWE WAPEN VOOR ECOMMERCE EN MARKETING MANAGERS

 • nieuwe ontwikkelingen in het eCommerce landschap
 • eCommerce trends en prioriteiten in 2017
 • wat Magento kan betekenen voor jouw eCommerce doelstellingen
 • 5 belangrijkste verbeteringen in Magento 2
 • hoe een upgrade naar Magento 2 werkt

BACKOFFICE INTEGRATIE

Realtime integraties met jouw ERP omgeving op basis van bewezen technieken en met gecertificeerde extensies.

 

Denk aan voorraden die soms wel met de minuut kunnen verschillen, prijsafspraken, kortingsafspraken, kredietlimieten of speciale prijsstellingen of staffelprijzen op bestelvolumes.

RECENTE B2B PROJECTEN

Itsme pimcore
Pimcore Kroftman
Itsme Site
Grolsch Magento
Zegro website case
Cefetra