Node.js developers

Detachering & Team as a service

NodeJS
Express
Vue Logo
Angular JS
React

Node.js Development

Huur een Node-focused team of kennis!

Ben je van plan een schaalbare, moderne webapplicatie te ontwikkelen? Dan lijkt het slim om Node.js te overwegen. Samen met MVC Frameworks als AngularJS, Vue.js, React en een SQL/NoSQL database zoals MongoDB, biedt Node.js je een excellent server-side framework aan voor full-stack, JavaScript applicatie development. Bij Youwe hebben we veel kennis van bovenstaande ontwikkelstack, daar Youwe’s eigen POS product gebaseerd is op Node.js en Express i.c.m. OAuth API, WebSockets en bovenstaande technieken.

IMG_0970

Team as a service

Een dedicated Node-focused team as a service

Je business wensen realiseren in co-creatie met een dedicated team zorgt ervoor dat jouw organisatie snel over een multidisciplinair team van experts beschikt, die niet alleen in opdracht van, maar vooral in samenwerking met je organisatie werken. Van A tot Z. We & You.

  • Dedicated multidisciplinair team van experts
  • Snel inzicht in levensvatbaarheid business case
  • Elke twee weken een tastbare oplevering
  • Investering hand in hand met deliverables
  • Continuïteit borgen door investering in in-house kennis
IMG_0982

Detachering

Detachering Node.js developers

Onze Node developers die het leuk vinden om nu eens de andere kant van het project of een andere organisatie te zien, hebben reeds jarenlang in de cirkels van Youwe ontwikkeld met Node, veelal met NoSQL, OAuth API, WebSockets en frontend JavaScript frameworks. Veel maatwerken wensen integraties met ERP & PIM-systemen. Ze kennen Node van binnen en buiten en hebben ondersteuning van andere Node developers.

Over Youwe Node Full-Stack Team

Deze cirkel is de meest bijzondere binnen de Youwe familie omdat we ons bezig houden met de ontwikkeling van Youwe’s eigen POS Cloud product, gebaseerd op o.a. Node.js, OAuth API en WebSockets.

De Node cirkel bestaat uit hoogopgeleide (HBO+) Node & full-stack developers. Om onszelf te triggeren ‘up-to-date’ te blijven over de laatste technieken, om in aanraking te komen met business wensen en gewoon omdat we het leuk vinden opdrachten uit te voeren voor andere organisaties, staan veel developers van ons team open voor team as a service of detacheer opdrachten. Zo creëren we een omgeving waar de developers binnen het team ook bij andere organisaties projecten kunnen uitvoeren en in aanraking komen met andere developers. Onze developers hebben dus meer dan genoeg praktische ervaring met het opzetten van schaalbare, moderne webapplicaties.

We kunnen in combinatie met andere Youwe cirkels en medewerkers een interdisciplinair team samenstellen waarin projectleiding, UX, concept, marketing, DevOps, backend en frontend development ingevuld zijn. Onze specialisten kunnen een bestaand projectteam uitbreiden (detachering) of een volledig project uitvoeren van A tot Z via een dedicated team.

We leveren kwaliteit, veiligheid & borgen het doel van het project!

Vraag cv aan

Node.js & Express (2)

Ervaren Node.js & Express developers met tevens kennis van diverse javascript frameworks en API driven development.

JavaScript developers (3)

Onze medewerkers gebruiken Node.js & Express als aSynchrone scripttaal om het eigen Cloud product POS te voorzien van veel snelheid & flexibiliteit. Vanuit OAuth API, REST API & WebSockets wordt met Vue.js / React / AngularJS de voorkant gerealiseerd.

MongoDB & NoSQL (1)

Binnen product development teams werken NoSQL-specialisten op het gebied van CouchBase en MongoDB die samen met Node.js een ultieme stack vormen.

Wat kunnen we voor je bouwen?