NodeJS developers

Detachering & Team as a service

NodeJS
Express
Vue Logo
Angular JS
React

Over Youwe Node Full Stack Team

Deze cirkel is de meest bijzondere binnen de Youwe familie, omdat we ons bezighouden met de ontwikkeling van Youwe’s eigen POS Cloud product gebaseerd op oa. NodeJs, oAuthAPI, Websockets etc. etc. De Node cirkel bestaat uit hoogopgeleide (HBO+) Node & Full-stack developers.

Om onszelf te triggeren ‘up2date’ te blijven over de laatste technieken, om in aanraking te komen met business wensen en gewoon omdat we het leuk vinden opdrachten uit te voeren voor andere organisatie staan vele developers van ons team open voor team as a service of detacheer opdrachten. Zo creëren we een omgeving waar de developers binnen het team ook bij andere organisaties projecten kunnen uitvoeren, in aanraking komen met andere developers…

Onze developers hebben dus meer dan praktische ervaring met het opzetten van schaalbare, moderne webapplicaties. We kunnen in combinatie met andere Youwe cirkels en medewerkers een interdisciplinair team samenstellen, waarin projectleiding, ux, concept, marketing, dev ops, backend en front-end development ingevuld zijn. Onze specialisten kunnen een bestaand projectteam uitbreiden (detachering) of een volledig project uitvoeren van a tot z via een dedicated team.

We leveren kwaliteit, veiligheid & borgen het doel van het project!

Team as a service

Een dedicated Node-focused team as a service

Ben je van plan een schaalbaar, moderne webapplicatie te ontwikkelen, dan lijkt het slim om NodeJS te overwegen. Samen met MVC Frameworks als AngularJS, VueJS, React en een SQL/NoSQL Database zoals MongoDB, biedt Node je een excellente server-side framework aan voor full-stack, JavaScript applicatie development

Bij Youwe hebben we veel kennis van bovenstaande ontwikkelstack, daar Youwe’s eigen POS-product gebaseerd is op NodeJS, ExpressJS icm oAuth API, Websockets en bovenstaande technieken.

Je business wensen realiseren in co-creatie met een dedicated team, zorgt ervoor dat uw organisatie snel over een multidisciplinair team van experts beschikt, die niet alleen in opdracht van, maar vooral in samenwerking met je organisatie werken. Van A tot Z. We & You.

  • Dedicated multidisciplinair team van experts
  • Snel inzicht in levensvatbaarheid business case
  • Elke twee weken een tastbare oplevering
  • Investering hand in hand met deliverables
  • Continuïteit borgen door investering in in-house kennis

Detachering

Detachering NodeJS developers

Onze Node developers die het leuk vinden om nu eens de andere kant van het project of een andere organisatie te zien, hebben reeds jarenlang in de cirkels van Youwe ontwikkeld met Node, veelal met NoSQL, oAuthAPI, websockets en frontend javascript frameworks. Veel maatwerk wensen integraties met ERP & PIM-systemen. Ze kennen Node van binnen en buiten en hebben ondersteuning van een andere Node developers.

Wat kunnen we voor je bouwen?