PIMCORE DEMO

OVER DE DEMO

Software voor slim productbeheer

Pimcore zorgt ervoor dat je veel tijd kunt besparen in je productbeheer.

Het koppelen van Magento Enterprise met Pimcore zorgt voor een geautomatiseerde real-time synchronisatie van productinformatie via alle kanalen. Zo heb je je productinformatie altijd binnen handbereik in je apps, kassystemen, ERP omgeving, Web to Print kanaal etc.

Highlights van de demo

1. Digital Asset Management en content versioning

Digital Asset Management is een uitgebreide en gebruiksvriendelijke toolbox voor het beheer, verrijken, en distribueren van je content via elk kanaal. Met content versioning kun je je inhoud visueel met elkaar vergelijken.

2. Multichannel en web-to-print

Met Multichannel kun je content opnieuw gebruiken voor verschillende media. Pimcore breekt met het traditionele print proces en voorziet in hoogwaardige web to print, variabele data printing (VDP) en geautomatiseerde datapublishing.

3.Workspaces en role management

Met workspaces en role management kun je heel gemakkelijk verschillende individuen bepaalde permissies geven of juist ontzeggen. Zo zijn er in Pimcore twee soorten permissies: voor systeem onderdelen en voor website elementen, zoals documenten.

4. SEO ondersteuning

De SEO Document Editor is een praktische tool van Pimcore om de search engine zo goed mogelijk te optimaliseren. Met de tool kun je verschillende, belangrijke velden invullen. De tool geeft aan in hoeverre deze velden goed zijn ingevuld en zorgt zo voor de beste positie in de zoekresultaten.

2014-12-10_10-36-24 (1)

Meld je aan en ervaar wat Pimcore voor jouw organisatie kan betekenen.

PROGRAMMA

AANVANG PIMCORE DEMO

Introductie in Product Informatie Management


Data distributie en kanaal management


Data architecturen & Master Data Management


Multichannel: naar de klant en binnen je organisatie


Beeldbank & Asset management


Webshop integratie


Einde demo

Er is voldoende gelegenheid voor vragen, opmerkingen en suggesties.

Registreer je deelname aan de Pimcore demo vandaag nog!

Registratie: