Youwe’s Road To Imagine

Eerder maakten wij al bekend dat Youwe is genomineerd voor een Imagine Excellence Awards in de categorie ‘Best Overall B2B Implementation’. Hier zijn wij natuurlijk mega blij mee, maar bij Youwe zijn we misschien nog wel trotser op het feit dat wij tijdens Imagine 2018 mogen spreken over onze succesvolle Vink VTS case.

 

Imagine 2018

Imagine wordt georganiseerd door Magento en het is het grootste event voor innovators uit de e-commerce. Dit jaar wordt het event gehouden in Las Vegas van 23 t/m 25 april en wij zijn erbij! Tijdens het event georganiseerd door Magento wordt er volop geïnspireerd en geleerd over de nieuwste ontwikkelingen in de e-commerce en ook Youwe mag zijn steentje hier aan bijdragen. Het afgelopen jaar hebben wij namelijk niet stil gezeten en hebben wij ons uiterste best gedaan om onszelf te ontwikkelen. Zo zijn wij als Magento Certified Partner één van de eerste die onze developers heeft getraind voor Magento 2 en daar maakte Vink VTS graag gebruik van. Op Imagine 2018 zullen Youwe’s Erwin Idelenburg (CCO van Youwe) Edwin de Vries (Head of Operations bij Youwe) en Vink’s Arthur van Koetsveld (e-commerce Manager Vink) en Frank Klabbers (CIO Vink) de case dan ook presenteren en de gehele Magento community inspireren.

 

Om nog even duidelijk te maken dat Imagine echt een big deal is, hebben we wat cijfers op een rijtje gezet:

  • Er zullen 3.000 mensen aanwezig zijn tijdens het event in Las Vegas
  • Deze aanwezigen komen uit meer dan 50 verschillende landen
  • Er zijn meer dan 150 sprekers op Imagine 2018
  • Deze sprekers zullen spreken tijdens meer dan 100 inspirerende sessies
  • En dat alles in drie dagen

 

 

Nog een big deal: Naast Youwe’s Edwin en Erwin zal ook Jamie Foxx aanwezig zijn. Hij heeft namelijk naast golddiggers ook verstand van zaken doen in de digitale wereld en hij zal dan ook een keynote spreker zijn tijdens Imagine 2018.

Hopelijk zijn jullie nu net zo enthousiast over Imagine als dat wij zijn, want zoals je misschien wel begrijpt: we can’t wait! Tijdens het event weten wij ook of wij de award hebben gewonnen, houd Youwe dus goed in de gaten om onze road to Imagine te volgen en up-to-date te blijven over wat er allemaal gebeurt in Las Vegas, want in dit geval zal wat er in Las Vegas gebeurt, niet in Las Vegas blijven.