Youwe wint FD Gazellen Award 2017

15 november 2017, Rotterdam – Full service internetbureau Youwe wint voor het derde jaar op rij de FD Gazellen award; de prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

 

FD Gazelle Award 2017

De FD Gazellen Awards werden eerst in vier regionale awards uitgereikt van 7 tot en met 13 november met daarna de Grande Finale op 14 november. CEO Rob Wiek: ‘Deze award richt zich op groei en daar werken we hard aan. We zijn dan ook trots op deze award! We kijken vooral naar hoe onze klanten kosten efficiënter kunnen werken. Dat gaat met name goed wanneer we samenwerken om nieuwe producten te realiseren die goed in de markt liggen. Zo wordt het risico voor B2B-bedrijven geminimaliseerd. Volgend jaar zetten we in op machine learning, waarmee B2B-bedrijven nog beter hun nieuwe producten neer kunnen zetten.’

 

Over de FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Er moet de laatste drie jaar een bovengemiddelde groei zijn geweest van tenminste 20% en het bedrijf moet winstgevend en financieel solide zijn.

 

Over Youwe

Youwe is een full service digital agency. Met de 120 beste developers, designers, data-gedreven marketeers en strategen werkt Youwe al 15 jaar aan het internationale online succes van klanten als Unipart Group, Zegro en PostNL. Dat maakt hen een van de meest toonaangevende internetbureaus van Nederland. Een bureau met vestigingen in Rotterdam (HQ), Amsterdam, Groningen, Londen en Kiev. Youwe opereert binnen het speelveld van digitale transformaties, intelligente multi-channel commerce platforms, klant-, kennis- en dealerportals tot aan productinformatiemanagement-systemen, digital marketing en staffing.

HEB JIJ EEN VRAAG VOOR ROB WIEK, ONZE CEO?

Rob Wiek