Snelle groeier Youwe wint
FD Gazellen Award

Rotterdam, 22 oktober 2015

 

Op 13 november reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen Award uit aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Fullservice internetbureau Youwe komt als één van de winnaars uit de bus.

Met de omzet reeds 3 jaar op een rij sterk in de lift, sleept snelle groeier Youwe de FD Gazellen Award in de wacht. “En daar zijn we best trots op” aldus Rogier Hosman (CMO Youwe). “Wie Champions League in eBusiness speelt, moet zichzelf op het hoogste niveau blijven uitdagen. Relevant blijven voor opdrachtgevers als SNS Bank, Grolsch, Staples en Spinnin’ Records vraagt om een toekomstvisie én de discipline om jezelf iedere dag opnieuw uit te vinden. Daar laten we onze opdrachtgevers graag van meeprofiteren en dat wordt nu beloond. Wij merken dat onze opdrachtgevers onze openheid in zaken en directheid in handelen waarderen. ‘Doeners die meedenken’ worden we daarom ook wel genoemd. Vaak blijft het niet bij één opdracht maar werken we langdurig samen waarbij de opdrachtgever/leveranciersrelatie al snel verandert in co-creatie. En dat helpt wanneer je organisaties wilt helpen veranderen.”

 

Over Youwe

Youwe behoort met 4 vestigingen, 110 medewerkers en een aantoonbaar full service portfolio tot de top 10 grootste internetbureaus van Nederland (DDA). Youwe realiseert open source platformen op het gebied van eCommerce, content publicatie (CMS) en applicatieontwikkeling (mobile & web). Al sinds 2000. Full service, van strategie en concept tot realisatie en conversie.

 

Succesvolle resultaten

2015 niet alleen voor Youwe een succesvol jaar, maar ook voor enkele opdrachtgevers. Zo heeft ‘heelhollandbakt.nl’ haar beste seizoen ooit en is Kennisnet in de categorie Educatie en Wetenschap genomineerd voor de TYPO3 award. En Youwe is trots op het platform journalistiek2025.nl, dat met de 2e prijs in de international constantinus competitie niet onopgemerkt is gebleven.

 

Meer over FD Gazellen

FD Gazellen zijn bedrijven die een bovengemiddelde groei laten zien over de laatste drie jaar, wat ten minste met 20% dient te zijn gegroeid. Verder zijn FD Gazellen winstgevend en financieel solide. Wil je de beelden van de uitreiking zien, net als interviews met andere genomineerden? Klik hieronder om een beeld te krijgen van de mooie avond.

Webinar: Meld je aan!

Demo e-mail basics en templates

Richt je op de 20% leads die écht klaar zijn voor sales. Maar hoe weet je welke leads dit zijn? Lead scoring is het middel om dat te bereiken! Meld je aan voor de demo en leer praktische how-to’s!

Details

Demo Workflows, Triggers en Tasks

Werf, nurture en score leads met Marketing Automation. Maar help: Workflow, triggers, tasks, hoe richt je dit effectief in? Meld je aan en leer in 30 minuten hoe je je lead conversie ratio in no-time pimpt!

Details

Neem vandaag nog contact met ons op.