Youwe opnieuw genomineerd

voor FD Gazellen Award

Rotterdam, 7 november 2016

 

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen Award uit aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het full service internet bureau is ook dit jaar niet onopgemerkt gebleven: Voor het tweede jaar op een rij werd Youwe, koploper in eBusiness, bekroond met een mooie nominatie.

Met de omzet reeds 3 jaar op een rij sterk in de lift, is Youwe wederom genomineerd voor de FD Gazelle Award. “En daar zijn we best trots op” aldus Rogier Hosman (CMO Youwe). “Wie koploper in eBusiness wilt zijn, moet zichzelf op het hoogste niveau blijven uitdagen. Relevant blijven voor (internationale) opdrachtgevers als Staples, SNS Bank, Grolsch en Pon vraagt om een heldere toekomstvisie én de discipline om jezelf iedere dag opnieuw uit te vinden. Daar laten we onze opdrachtgevers graag van meeprofiteren en dat wordt nu wederom beloond.

 

Dream Big, Grow Smart

De tweede nominatie op een rij dus, maar de ambities zijn torenhoog. Het succes van Youwe is ook Computable niet onopgemerkt gebleven: Youwe sleepte vorige maand nog een nominatie voor ‘Best digital agency 2016’ van Computable in de wacht.

 

Meer over FD Gazellen

FD Gazellen zijn bedrijven die een bovengemiddelde groei laten zien over de laatste drie jaar, wat ten minste met 20% dient te zijn gegroeid. Verder zijn FD Gazellen winstgevend en financieel solide. Wat is het geheim achter het succes van de genomineerden? Wij waren er vorig jaar bij en gingen op onderzoek uit!

Ook koploper worden?

test-afb-jobs

Groningen: Front-end Developer

Wij zijn opzoek naar een frontend developer die ons team in Groningen komt versterken! IMAGINE THIS: Tijdens de gezamenlijke lunch praat je met je collega’s over de voordelen van Invision en uiteraard de avonturen van het weekend. Na de lunch bijt je je vast in een complexe user-story en doe je tussen de bedrijven door ook nog een code-review van een teamgenoot, waarna er kan worden gedeployed naar de UAT-omgeving zodat er tussentijds door de klant kan worden getest.

Details

Youwe Afbeelding

Rotterdam: Experienced Software Developer

Are you a senior who’s experienced in PHP and Zend? Our Rotterdam office has evolved a lot over the previous year and is now looking for even more knowledge. Help build our team as senior developer at Youwe!

Details

Neem vandaag nog contact met ons op.