Heidelberg Pimcore

Magento combineert 3 systemen in 1 platform. Heidelberg, Kodak, HP, Adobe en Canon: Het zijn de kwalitatief hoogwaardige producten waar we de Printing Systems Group (PSG) vooral van kennen. PSG voorziet in het hele spectrum van printservices en software oplossingen. Om hun bereik en afzet wereldwijd te verhogen, heeft PSG een Europees platform gebouwd die de markt voor Tettenrode/Plantin aansluit op België en Nederland, de markt voor Mackinggraf op Italië en tot slot Hartman op Spanje.

Itsme Pimcore

Product informatie beheer voor itsme Pimcore blijkt uitkomst voor techniek innovator itsme itsme is een internationale groep van zes organisaties die elk innovatieve techniek en distributie bieden aan de industrie, machinebouw, modulebouw en industrieel installateurs. Steeds vaker ontstaat de vraag om specifieke oplossingen voor (lean) procesmanagement en verbeteren klanten hun concurrentiepositie door innovatie in techniek. Daarnaast ontwikkelen veel van hen, en hún klanten, zich…

Kroftman Pimcore

Kroftman beheert efficiënt productinformatie Pimcore vormt oplossing voor leverancier Kroftman, een grote leverancier van opslagloodsen- en tenten. Het grote assortiment en verscheidenheid aan productkenmerken blijkt een uitdaging om overzichtelijk aan webbezoekers te presenteren. Door de site met Pimcore in te richten, kunnen (potentiële) klanten eenvoudig een offerte aanvragen of bestelling doen.   "Youwe verrijkt onze…

PPG Industries

TYPO3 geeft inzicht in productportfolio. PPG Industries is wereldwijd leverancier van onder andere verven, coatings, chemicaliën en glasvezel. Met meer dan één miljoen producten is PPG actief in ruim 70 landen. Continue innovatie en duurzame oplossingen dragen bij aan de positie van PPG als marktleider. Om deze positie vast te houden is het centraal coördineren van het productenportfolio cruciaal. Op deze manier is informatie toegankelijk voor verschillende R&D afdelingen. Wereldwijd. Dit bevordert samenwerking en resulteert in efficiënte en innovatieve productontwikkeling.

Five4U

Zelfstandig zaken regelen met Magento. ­Five4u is dé Apple distributeur voor resellers in de Benelux en Frankrijk. Sinds 1992 verkoopt en distribueert Five4u Apple producten, software en accessoires. Met ruim € 240 miljoen omzet een serieuze speler in een complexe markt. Productlanceringen volgen elkaar in hoog tempo op. Bij aankondiging van een product moet alles gereed zijn om kansen in klinkende cijfers om te zetten. Fabrikanten dicteren de keten en geven information laat vrij. Snel reageren, communiceren en leveren is essentieel voor succes. Dit vraagt ​​om slimme online oplossingen en automatisering.