Magento nomineert Youwe voor ‘Best Web Design Award’

Uitreiking op 4 april in Las Vegas

Youwe is door Magento genomineerd voor de ‘Best Web Design Award’. Met slechts negen categorieën behoren de Imagine Excellence Awards tot ’s werelds meest prestigieuze prijzen voor e-commerce. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 4 april tijdens de uitreiking in Las Vegas. Youwe ontving de nominatie voor de ontwikkeling van het e-commerce platform voor Focus Bikes.

 

Magento is uitgegroeid tot ’s werelds grootste e-commerce platform. Door het open source karakter wordt het platform continu doorontwikkeld. Het is het derde opeenvolgende jaar dat Magento deze prestigieuze awards uitreikt. In de prijzen vallen cases die een creatief en innovatief gebruik van e-commerce tonen. In de categorie ‘Best Web Design’, behoort Youwe tot één van de drie genomineerden.

 

NOMINATIE VOOR VERNIEUWDE BIKE-FINDER

De nominatie is te danken aan de vernieuwende site voor Focus Bikes, een Duitse fabrikant en onderdeel van Pon.Bike Group. Focus Bikes werd in 1992 opgericht door de toenmalige wereldkampioen cyclocross Mike Kluge en produceert racefietsen en mountainbikes. Het merk leverde vorig jaar de teamfiets van de profs van team AG2R, deelnemer aan de Tour de France.

 

COMPLETE OMNICHANNEL ERVARING

Youwe heeft in opdracht van Focus Bikes het Magento platform vergaand ontwikkeld in de vernieuwde huisstijl van Focus Bikes, met als doel maximale usability en conversie. Focus Bikes biedt de consument middels deze nieuwe site een complete omnichannel ervaring. Online kan de consument zijn ideale fiets samenstellen, vervolgens wordt hij doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer om de fiets daadwerkelijk te ervaren. ‘Het is een technisch heel geavanceerde site’, aldus Henk Mensinga, Digital Transformation Consultant. ‘Maar wat de consument ervaart is een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Door de flexibiliteit is Focus Bikes nu zelf in staat om de content actueel te houden’. Rob Wiek, CEO, is eveneens verheugd. ‘Deze nominatie is in lijn met onze ambitie om als full-service e-commerce bureau ook internationaal erkend en herkend te worden en onze positie verder te versterken’.

 

OVER YOUWE

120 medewerkers. 5 vestigingen. En één missie: wereldwijd marktleider worden in B2B e-commerce. Youwe is hard op weg. Als full service e-commerce bureau is Youwe inzetbaar voor strategie, creatie en technische realisatie. Stay ahead. Go beyond.

Meer weten over e-commerce?