Magento nomineert Youwe voor ‘Best Overall B2B Implementation’

Uitreiking op 23 april in Las Vegas tijdens Imagine 2018

Youwe is door Magento genomineerd voor de ‘Best Overall B2B Implementation’. De Imagine Excellence Awards behoord tot ’s werelds meest prestigieuze prijzen voor e-commerce. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 23 april tijdens de uitreiking in Las Vegas.

 

#YOUWESROADTOIMAGINE2018

Bij Youwe werd er al een feestje gevierd, want ook dit jaar mogen wij weer spreken op Magento’s Imagine 2018. Van 23 t/m 25 april vindt Imagine 2018 plaats in Las Vegas en het is het grootste event voor innovators uit de e-commerce. Tijdens het event georganiseerd door Magento wordt er volop geïnspireerd en geleerd over de nieuwste ontwikkelingen in de e-commerce. Ook Youwe zal de aanwezige inspireren met onze succesvolle VINK VTS case, gepresenteerd door Erwin Idelenburg (CCO van Youwe), Edwin de Vries (Head Of Operations van Youwe), Arthur van Koetsveld (eCommerce Manager Vink) en Frank Klabbers (CIO Vink).

Meer weten over de Vink VTS case? Bekijk ‘m hier.

IMAGINE 2018 AWARDS

Naast dat wij mogen spreken tijdens dit geweldige event, zijn wij nu ook genomineerd voor een Imagine Award. De Imagine Excellence Awards erkennen de uitzonderlijke creativiteit, innovatie en het succes van Magento-verkopers over de hele wereld. De Imagine Excellence Awards behoren tot ’s werelds meest prestigieuze prijzen voor de e-commerce.

Youwe is dit jaar genomineerd voor de categorie ‘Best Overall B2B Implementation’ waarin fabrikanten, groothandels of distributeurs met succesvolle bedrijfsprocessen en systeemintegraties door middel van digitale technologie bedrijfsactiviteiten transformeren, zijn genomineerd.

De uitreiking van de awards vind plaats tijdens het Imagine 2018 event, we can’t wait!

Meer weten over e-commerce?