Magento 2

Een nieuw tijdperk in e-commerce software

Magento 2 de nieuwe standaard voor e-commerce

Magento 2, we hebben er even op moeten wachten, maar niet voor niets! Magento is en blijft heer en meester volgens Gartner en Forrester. Eenvoudiger je kanalen beheren, integraties maken en effectieve marketing acties uitvoeren. Magento 2 heeft een krachtige set met features voor de optimale webshop. B2B en B2C vanuit één kanaal? Je producten verkopen op Alibaba of Amazon? Met Magento haal je een krachtig platform in huis voor optimale continuïteit en groei online.

 

MAGENTO 2: HÉT NIEUWE WAPEN VOOR E-COMMERCE MANAGERS

Aangezien klanten steeds beter geïnformeerd zijn, gaat het bij e-commerce steeds meer om; het bieden van kwalitatieve informatie, naadloze communicatie en transparante processen. Oftewel, om onderscheidend te blijven in deze alsmaar concurrerende markt is het belangrijk jouw klanten de juiste ’user experience’ te bieden. Magento 2 biedt de oplossing, het geeft namelijk duidelijkheid en aandacht aan de eindgebruiker: de klant. Zo is het gebruik van responsive overal doorgevoerd. De gebruikers kunnen met gemak op smartphones, tablets en phablets in de weer met webshops. Ook de intuïtieve user experience (die standaard wordt meegeleverd) spreekt tot de verbeelding, onder meer door een simpel design dat zich richt op het verhogen van clicks en conversie zonder in te leveren op gebruiksvriendelijkheid.

 

MAGENTO 2: VOORDELEN VOOR DE WEBSHOP-EIGENAAR

De beheerder van de webshop geldt als belangrijke stakeholder. Hij/zij is immers dagelijks bezig met het beheren van de producten, productinformatie en prijzen. In Magento 2 is dit een stuk efficiënter geworden door een overzichtelijke backend met standaard product-templates, bulkwijzigingen en wizards. Ook kunnen prijzen van meerdere producten worden aangepast, denk bijvoorbeeld aan een procentuele verhoging op bepaalde productcategorieën. De meest in het oog springende feature waar menig webshop-eigenaar blij van zal worden is de Visual Design Editor (VDE) een functionaliteit in Magento 2 die je de mogelijkheid geeft om gemakkelijk zelf, geheel visueel en met het gebruik van ‘drag and drop’, aanpassingen te doen aan een thema in het CMS.

 

CONCLUSIE: WAAROM OVERSTAPPEN NAAR MAGENTO 2?

Goed – Beter – Best. Magento 2 draait 20% sneller dan haar voorganger, heeft een vereenvoudigd dashboard en betere modules beschikbaar en biedt de mogelijkheid nu nog makkelijker (veiligheids)updates te installeren wat het betalen voor de klant nog veiliger maakt, maar laten we niet vergeten dat ‘het verbeteren van de klantervaring’ hét uitgangspunt van Magento 2 is en blijft. Een verbeterde user experience komt tot stand door een volledig responsive webdesign. Zo wordt Magento 2 toegankelijk voor alle soorten apparaten, van computers tot tablets en mobiele telefoons. Al deze nieuwe features moeten leiden tot een hogere conversie van jouw webshop en dus zorgen voor meer omzet.

Whitepaper Magento 2

Youwe is Magento partner (Enterprise) en ISO 27001 gecertificeerd

MAGENTO 1 END OF LIFE

Magento stopt binnenkort met het geven van security updates voor Magento 1, maar wat betekent dit voor jouw organisatie? Wij leggen in deze video in 3 minuten uit wat je kunt doen om een negatieve impact op je business te voorkomen.

ADVIES YOUWE: “GROEI MEE MET MAGENTO 2″

Youwe is overtuigt van de kracht van Magento 2. We hebben met succes het Magento 2 Partner Program doorlopen en waren als Magento Certified Partner een van de eerste die onze developers heeft getraind voor Magento 2. We geloven dat Magento 2 organisaties ondersteunt in hun online business strategie en ervoor zorgt dat zij hun concurrenten een stapje voor blijven. We zijn op dit moment druk bezig met het uitrollen van Magento 2 bij een aantal van onze grote klanten. Ons advies luidt dan ook: “Groei mee met Magento 2”.

But there is more

Voor meer informatie over Magento 2, lees hier de whitepaper ‘Magento 2: Nu overstappen of wachten?’.

Even sparren met een specialist?

Vul dan het volgende formulier in voor een telefonische of fysieke afspraak

Neem vandaag nog contact met ons op