Computable nomineert Youwe voor Digital Agency of the Year!

Niet voor niets behoort Youwe momenteel tot de top 10 grootste internetbureaus van Nederland (DDA). Met 110 knappe koppen werken we sinds 2000 – en onder de huidige vlag sinds 2014 – keihard aan de digitale snelweg. Dat gebeurt full service: niet alleen door de code te bouwen, maar ook door mee te denken over strategie, design en conversie optimalisatie. En die bijdrage aan het IT landschap wordt nu beloond met een nominatie van de Computable Awards, in de categorie “Digital Agency of the Year”.

 

 

Oordeel van de jury

“De omzet van Youwe zit al drie jaar sterk in de lift. Als een digital company in tijden van crisis jaarlijks groeiende omzetresultaten weet te realiseren, is een nominatie in de categorie Digital Company van het jaar gerechtvaardigd” luidt de motivatie van de jury van de Computable Awards 2016. En deze groei is ook anderen opgevallen, eind 2015 werd nog de FD Gazelle nominatie in de wacht gesleept.

En ook voor de opdrachtgevers van Youwe was het een succesvol jaar: Zo heeft ‘heelhollandbakt.nl’ van OmroepMAX zijn beste seizoen ooit en is Kennisnet in de categorie Educatie en Wetenschap genomineerd voor de Typo3 Award. Verder is Youwe trots op het platform journalistiek2025.nl, dat met de tweede prijs in de International Constantinus-competitie niet onopgemerkt is gebleven.

De onafhankelijke vakjury van Computable nomineert jaarlijks bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden in de Nederlandse ICT-industrie. Nu is het woord aan de lezers en bezoekers van Computable: er kan vanaf maandag 13 juni gestemd worden via de site.

 

Breng je stem op Youwe uit!

De felbegeerde award wordt dit jaar voor de 11e keer uitgereikt door Computable. Vind je ook dat Youwe op het podium thuishoort? Ga dan naar het stemformulier en breng je stem uit op Youwe. Dit kan tot uiterlijk 1 november 2016, dan worden de winnaars van alle awards bekend gemaakt middels een spectaculaire awardshow.

Stemmen

Neem vandaag nog contact met ons op.