8 Datagedreven uitdagingen

waar iedere B2B-organisatie mee te maken heeft

De keten verandert. Organisaties zijn bezig met nieuwe businessmodellen en business intelligence. Ze worden gedwongen tot herinrichting van het IT-landschap, op terreinen als e-commerce, warehouse- en ERP-systemen. Bedrijfsprocessen digitaliseren steeds meer of vragen om optimalisatie. Compliancy met wet- en regelgeving wordt steeds meer een issue. Uiteenlopende uitdagingen. Met één herkenbare rode draad: organisaties slagen er maar mondjesmaat in om correcte, rijke data beschikbaar te maken en het proces daaromheen goed te managen. Zodanig dat het efficiënt gebeurt en data naar alle gewenste kanalen kan worden gedistribueerd. In hoeverre is een adequaat ingericht systeem voor PIM (Product Information Management) en MDM (Mass Data Management) hiervoor de oplossing?

Lees het artikel: ‘8 datagedreven uitdagingen waar iedere B2B-organisatie mee te maken heeft‘ van Dennis Reurings (Youwe) op Twinklemagazine.nl.

Aanverwante artikelen

Over de auteur

dennis-reurings

  06-22 43 68 13

“Dennis is inmiddels meer dan 15 jaar actief als ondernemer in de wereld van digitalisering. Altijd met focus op de mogelijkheden en kansen die digitalisering biedt voor organisaties en het vertalen van deze kansen naar concrete oplossingen.

Specialiteiten: omnichannel, cloud, ERP, IoT, Big Data, marketing automation en PIM-systemen.”

Dennis Reurings