Marketing Automation op RTL7

Rogier Hosman (CMO) is namens Youwe te zien bij het televisie programma Business Aan Tafel. Hij vertelt in de uitzending uitgebreid over Marketing Automation.

Dit wekelijkse B2B-programma is dynamisch en interactief waarin vijf gasten uit het bedrijfsleven aan de tand gevoeld worden over de ontwikkelingen binnen de branche. ‘Wat maakt Marketing Automation zo populair?’ Rogier geeft antwoord op die vraag: “Ieder bedrijf is anders en wil wat anders. Stel, je bent een groothandel die verschillende klantgroepen bedient. Je bent pas relevant als je sterrenrestaurants een ander aanbod stuurt dan een snackbar. Met Marketing Automation bouw je automatisch klantprofielen, zodat je hen van relevante informatie voorziet. Je ziet gewoon dat de resultaten enorm verbeteren als je streeft naar 1 op 1 marketing.”

Bekijk hier de hele uitzending

Meer over Marketing Automation:

Webinar: Meld je aan!

Demo e-mail basics en templates

Richt je op de 20% leads die √©cht klaar zijn voor sales. Maar hoe weet je welke leads dit zijn? Lead scoring is het middel om dat te bereiken! Meld je aan voor de demo en leer praktische how-to’s!

Details

Demo Workflows, Triggers en Tasks

Werf, nurture en score leads met Marketing Automation. Maar help: Workflow, triggers, tasks, hoe richt je dit effectief in? Meld je aan en leer in 30 minuten hoe je je lead conversie ratio in no-time pimpt!

Details

Youwe mag zich als een van de eersten van Nederland gecertificeerd Sharpspring Silver partner noemen!

Sharpspring

Neem vandaag nog contact met ons op.