Marketing Automation op RTL7

Rogier Hosman (CMO) is namens Youwe te zien bij het televisie programma Business Aan Tafel. Hij vertelt in de uitzending uitgebreid over Marketing Automation.

Dit wekelijkse B2B-programma is dynamisch en interactief waarin vijf gasten uit het bedrijfsleven aan de tand gevoeld worden over de ontwikkelingen binnen de branche. ‘Wat maakt Marketing Automation zo populair?’ Rogier geeft antwoord op die vraag: “Ieder bedrijf is anders en wil wat anders. Stel, je bent een groothandel die verschillende klantgroepen bedient. Je bent pas relevant als je sterrenrestaurants een ander aanbod stuurt dan een snackbar. Met Marketing Automation bouw je automatisch klantprofielen, zodat je hen van relevante informatie voorziet. Je ziet gewoon dat de resultaten enorm verbeteren als je streeft naar 1 op 1 marketing.”

Bekijk hier de hele uitzending

Meer over Marketing Automation:

Youwe mag zich als een van de eersten van Nederland gecertificeerd Sharpspring Silver partner noemen!

Sharpspring

Neem vandaag nog contact met ons op.