DEMO AANBOD

Ervaar de mogelijkheden met een demo of ga direct naar het onboarding proces

Magento erp demo b2b

Magento ERP Webinar (+Demo)

Magento is marktleider op het gebied van webshop software. Magento eCommerce is een open-source multishop platform. Wereldwijd is 1 op de 4 webshops hierop ontwikkeld. Het robuuste applicatie framework, uitstekende integratie mogelijkheden en de rijke set aan marketingtools maakt Magento dé tool voor eCommerce managers.

  • Magento Suite in een B2B context
  • Hoe gaat het implementatieproces in zijn werk?
  • Wat zijn de randvoorwaarden?

PIM Demo

Het koppelen van Magento Enterprise met Pimcore zorgt voor een geautomatiseerde real-time synchronisatie van productinformatie via alle kanalen. Zo heb je je productinformatie altijd binnen handbereik in je apps, kassystemen, ERP omgeving, Web to Print kanaal etc.

  • Data distributie en kanaal management
  • Multichannel: naar je klant en binnen de organisatie
  • Webshop integratie
Product informatie management
webinar marketing automation

Marketing Automation Webinar (+Demo)

Marketing automation gaat verder dan CRM en e-mail automation. Niet alleen email response wordt gemeten, maar ook het bezoekersgedrag op de website. En op basis van díe interactie kun je je mailings afstemmen, zodat je áltijd relevant bent!

  • Marketing Automation & CRM: verschillen
  • Features & specificaties
  • Marketing ROI volledig inzichtelijk

ONBOARDING PROCES

One day kick-off meeting

Een stip op de horizon. Dat staat centraal tijdens de kick off meeting die na ondertekening van het contract georganiseerd wordt. De teamleden worden aan elkaar voorgesteld en samen stellen we een duidelijke projectplanning op. Ook is dit het moment waarop de benodigde gegevens voor onder andere het opzetten van de VPN verbinding, XSD bestanden, etc. uitgewisseld worden.

E-commerce opzetten en ERP inventarisatie

De vervolgstap is, afhankelijk van de projectomvang, het opzetten van het Magento eCommerce (en evt. PIM) platform en de ERP inventarisatie. Tijdens deze inventarisatie wordt de scope van de integratie in kaart gebracht en worden eventuele afwijkingen van de standaard vastgelegd in de zogenaamde backlog. Youwe zal een werkende B2B eCommerce omgeving opleveren inclusief koppeling op basis van onze standaard. Eventueel benodigd maatwerk wordt desgewenst in additionele sprints verwerkt.

Scoping

Zodra we een werkende omgeving en duidelijke scope voor de ERP koppeling hebben gaan we met de Youwe scrummaster zogenaamde scoping sessies houden. Hierin worden de maatwerkwensen op zowel de koppeling als in het eCommerce platform vastgelegd in de backlog, zodat deze vervolgens ingeschat en geprioriteerd kunnen worden.

Stapsgewijs uitrollen

Zelfs als het systeem nog niet klaar is voor de big-bang, is er al wel een draaiend platform. In additionele sprints van circa 2 a 3 weken worden eventuele aanvullende maatwerkwensen uitgerold. Deze Agile methode zorgt voor een snelle time-2-market en heeft als voordeel dat je eerst functionaliteiten voor de hoofdmoot uitrolt voordat je aan de specifieke behoeften van de doelgroep begint.

Aanpassen en evolueren

Net zoveel aandacht voor de eerste 99% als de laatste 1%, dat is waar Youwe voor staat. Om succes op de lange termijn te verankeren, is het van belang om ook vanuit de (online) marketing je platform kracht bij te zetten. Onze dienstverlening is er zo op ingericht dat we gezamenlijk online een succes maken van het platform. Vraag naar onze Application SLA en online marketing mogelijkheden.

Dennis Reurings, e-business consultant

De B2B markt – te weten kennis over de keten van fabrikant, groothandel tot consument – staat al 15 jaar centraal. We combineren onze kennis van de digitale wereld graag om u te helpen. We zijn uw strategisch partner en helpen graag met het omvormen van uw organisatie. Van sales, marketing, uw architectuur van uw ICT tot en met het realiseren van een technische oplossing. Ik kijk ernaar uit om hier eens over te brainstormen.