Kroftman Structures levert haar producten in heel Europa en Afrika. Om B2B leads te genereren op meerdere continenten is ervoor gekozen om Google Adwords in te zetten. Youwe kreeg de opdracht om deze Adwords campagne te managen en uit te breiden.

Over Kroftman

Kroftman Structures ontwikkelt en levert voordelige opslagloodsen en opslagtenten. De producten variëren van kleine tijdelijke overkappingen tot stalen loodsen en permanente tenthallen van meer dan 1.000m2. Met 20 jaar internationale ervaring beschikt Kroftman over brede vakkennis. Topkwaliteit en adequaat advies maken Kroftman tot een betrouwbare leverancier.

Kroftman case Homepage

MEER WETEN OVER ONLINE MARKETING?

Uitdagingen

Kroftman Structures levert haar producten in heel Europa en Afrika. Om B2B leads te genereren op meerdere continenten is ervoor gekozen om Google Adwords in te zetten. Youwe kreeg de opdracht om deze Adwords campagne te managen en uit te breiden. Het doel was duidelijk, meer leads genereren en de kosten per lead verlagen.

Voor Kroftman was het niet langer mogelijk de Adwords campagne zelf te leiden. Gebrek aan tijd en kennis zorgden ervoor dat niet alle potentie van Google Adwords werd gerealiseerd. Ook lag er de uitdaging Adwords optimaal te benutten bij het betreden van nieuwe markten. Kroftman zocht daarom een partner die ze blindelings konden vertrouwen. Externe en betrouwbare expertise vond Kroftman in Youwe.

kroftman-2
kroftman-2

Oplossing

Youwe’s Adwords specialisten hebben ervoor gezorgd dat het aantal leads met 196% is gestegen. De kosten per lead zijn gedaald met 34%. Het marktaandeel en bereik is hiermee vergroot. En de omzet en winstgevendheid zijn flink gestegen.

Youwe dook in de business van Kroftman structures en wist door intensief samen te werken, ook op locatie, krachtige campagnes te bouwen. Een Google Adwords strategie op maat was het resultaat.

DANKZIJ ERVAREN ADWORDS SPECIALISTEN IS HET AANTAL LEADS MET 196% GESTEGEN

Resultaat

  • Optimale groei in leads en een geleidelijke afname van kosten per lead
  • Meertalige campagnes in o.a: Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Kroatië, Frankrijk, Colombia, Argentinië, Chili, Nigeria en Kenia
  • Opzetten van remarketing, video campagnes en display select campagnes
  • Verbeteren van de algehele kwaliteitsscore
  • Het terugbrengen van kosten voor irrelevant verkeer
  • Controle van Google Analytics implementatie op alle website
Portable Warehouse Building Structure for Temporary Storage

Youwe verrijkt onze search marketing inspanningen voortdurend met nieuwe inzichten en technieken.

– Kroftman

Techstart Sharpspring
Sharpspring pennstation