PIM CONNECTOR

Beheer en publiceer je productinformatie efficient op alle kanalen met een PIM systeem

mockup-pim

Een integrale aanpak met behulp van krachtige e-commerce en product informatie management (PIM) tools, dat is hoe we organisaties helpen efficienter om te gaan met het beheren en publiceren van productinformatie.

Slimme PIM software helpt met het vereenvoudigen van processen en stroomlijnen van informatie dankzij onder meer:

  • DAM: artikelbeheer (ETIM, 2BA, GS1)
  • Artikel informatie over al je kanalen blijft up to date
  • Klanten ontvangen data sets ‘op maat’ via webservice, xls of csv
  • Naadloze integratie met jouw ERP & webshop

PIM/MDM VOORDELEN

Vindbaar via zoekmachines

Betere productdata zorgt voor betere indexatie in zoekmachines.

Hogere conversie

Content is king bij het converteren van bezoekers. Video, PDF en specificaties alsmede mooie sfeerfoto’s zorgen voor hoge conversie.

Efficiënt beheer bespaart kosten

Slimme beheertools waarbij je met één muisklik inzichtelijk maakt welke productkenmerken je mist. Deze kun je met meerdere aantallen tegelijk updaten.

 

Leveranciers vullen data: bespaart kosten

Je leveranciers uploaden hun xml, csv, etim of gs1 – assortiment, waarbij het PIM deze automatisch koppelt en importeert.

Social kanaal zorgt voor meer bezoekers

Wees op het juiste moment relevant voor jouw doelgroep, of zij zich nu instore, mobiel, in de webshop of op social media bevinden.

Effectievere sales

Verspreid prijslijsten en assortiment lijsten automatisch via XLS, PDF of biedt deze aan via de webservice (API) van de PIM en zorg dat het salesproces efficiënter wordt!

PIMCORE SPECIALIST

Met ruim enkele tientallen jaren ervaring, ruim 110+ medewerkers en 4 vestigingen zijn wij een van de meest toonaangevende b2b eCommerce leveranciers in Nederland.

Youwe houdt zich sinds 2000 bezig met databeheer, taxonomien en kennismanagement. Sinds 2010 is het actief gestart PIMCORE. Als ‘PimCore partner zijn we verantwoordelijk voor de benelux ’ en hebben wij nauwe contacten met het core-ontwikkelteam van Pimcore.

Wij beschikken over een groot team aan gecertificeerde PIM engineers die veel ervaring hebben met ketenintegratie en pim vraagstukken. Youwe is hiernaast partner van Akeneo, wat een opkomend pimsysteem is op basis van het symfony framework.

Grootste catalogus - 7.000.000 producten
SAP R3- ECC en NAV/AX integraties - 8 jaar ervaring
Beeldbank - 9 jaar ervaring
PDF catalogi - 6 jaar ervaring
Leveranciersportaal: 100%

PIMCORE FEATURES

Wij hebben speciaal voor Magento Enterprise een B2B suite ontwikkeld die je in de gelegenheid stelt om snel een hoogwaardig B2B eCommerce platform te lanceren.

Naadloze integratie met uw ERP & webshop

Youwe heeft een ERP connector, een Microsoft Dynamics adaptor & een certified SAP R/3-ECC en koppelt hierdoor via een plug&play manier met ERP systemen.

Vertalingsproces & protocollen inregelen

PIM biedt een export van gewenste data sets aan in speciaal (XLIFF) data formaat, waar vertaalbureau’s naadloos mee kunnen werken & begeleidt dit proces.

Klanten & partners data sets versturen

Via het PIM ontvangen klanten data sets ‘op maat’ via webservice, xls of csv.

Kanaal verspreiding & omnichannel

Informatie verspreiding over diverse verkoopkanalen, online kanalen en het meten van touchpoints over al je kanalen zodat het up-to-date blijft.

Video en beeldbank

Online archief voor afbeeldingen, video’s en documenten. Gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor klant en partners.

Automatisch PDF magazine

Breek met het traditionele printproces en maak kennis met hoogwaardige web to print, variabele data printing (VDP) en geautomatiseerde datapublishing.

ONZE KLANTEN

Wij helpen B2B organisaties en groothandels veranderen. Onze klanten? Groothandels en distributeurs die internet als mission critical zien…

Heidelberg
Walraven-Sax – PIM
Kroftman – PIM
ODS – PIM
Staples – PIM
PPG – pim

RECENTE PROJECTEN

PIM software desch
Intratuin
Aldipress
Walraven Sax
Kroftman
Heidelberg